shutterstock_94433536

Proiectul nostru

Am construit acest site ca pe o mână întinsă de ajutor celor care primesc teribila veste că au cancer și nu știu de unde să înceapă lupta cu maladia.

Suntem doctori, știm mult prea bine cât de important este pentru pacienți să simtă că le sunt lămurite toate întrebările care îi macină și să primească toate informațiile dintr-o sursă de încredere.

Veți găsi aici date menite să vă fie de folos – informații generale despre cancer, despre cauzele lui, despre miturile care circulă pe această temă, despre variantele de tratament, terapii moderne și cum pot fi ele disponibile în România.

Veți avea la dispoziție și studiile de ultimă oră legate de cancer și diversele lui tipuri, statistici despre țara noastră, precum și o secțiune specială unde ne puteți trimite nelămuririle dumneavoastră și vom încerca să venim cu răspunsuri potrivite.

De asemenea, punem preț și pe sfaturile pentru prevenirea cancerului – vă vom da toate îndrumările ca să puteți avea grijă de sănătate și să vă feriți de cauzele cancerului – cele cunoscute până în acest moment.

Suntem aici ca să vă informăm, să vă ghidăm și să vă încurajăm.

Echipa Diagnostic Cancer

Leave a Comment